Pálinkafőző 30 l, prémium Alembic. Több információ itt!

Pálinkafőző
Pálinkafőző
  • Pálinkafőző
  • Hőfokmérő
  • Kúpos csatlakozók
  • A mi tökéletes kemény forrasztásunk
Ár:140000.00Ft
Kosárba
  • Más gyártó olcsóbb terméke a forrasztás "minősége"
    Más gyártó olcsóbb terméke a forrasztás "minősége"
  • Más gyártó olcsóbb terméke a forrasztás "minősége"
    Más gyártó olcsóbb terméke a forrasztás "minősége"
  • Más gyártó olcsóbb terméke a forrasztás "minősége"
    Más gyártó olcsóbb terméke a forrasztás "minősége"

Klasszikus réz forrasztott lepárló. Igazi műremek, vörösréz lemezből! A pálinkafőző részei: 30 literes cefre tartály, kupola + hattyúnyak, hőmérő, hűtőtekercs víztartállyal.

Folyamatos hőfok ellenőrzés

Biztonságos főzés

Fűtése: gázégővel vagy elektromos főzőlappal.

 

Alapanyag

 

Fontos, hogy pálinkafőző vörösrézből készüljön. A vörösréz katalizátorként segíti az aromaanyagok párolgását, egyes káros összetevőket megköt, ezzel tisztítja a pálinkát. Más alapanyagok használata csábító az alacsonyabb ár miatt, de ha megalkuszunk a pálinkafőző anyagát illetően, akkor sosem fogunk igazán tiszta, finom minőségi pálinkát főzni.

 

A forma

 

A gömb forma kialakítása a gyártás során nehezebb, de több előnnyel is jár pálinka főzésközben.

A gömb alakú főzőüstnek fontos szerepe van a tiszta pálinka főzésében és a leégés elkerülésében. A gömb forma biztosítja a cefre folyamatos keveredést és a folyamatos körforgását, ezét keverő nem szükséges. A folyamatos cefre mozgás megakadályozza a cefre leégését.

 

Hagymakupola

 

A hagyma alakú kupolába a cefregőz egy szűk nyíláson át érkezik, majd a kupolában egy tágabb térbe kerül. A kitáguló gőz hőmérséklete lecsökken, és a magasabb forráspontú összetevők egy része itt kicsapódik. A gömb alakú kupola felülete sokkal nagyobb, mint a kúp alakúaké, ezért nagyobb felületen hűl, és ettől a tisztító hatás még erősebb. Az eredmény, kimagaslóan illatos és aromás pálinka!

 

Ingyenes kiszállítás.

További információ: Tel: 00 36 30 9 159 950

 

Raktáron.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás
Szavazok: